Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Campagne Op 15 Maart

Geert Wilders en de PVV: Een Forza op de Haagse Markt

Campagne op 15 maart

Aanstaande woensdag, 15 maart 2023, trekt Geert Wilders samen met lijsttrekker Sebastiaan Stöteler naar de Haagse Markt om campagne te voeren voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.

Steun onder scholieren

De PVV geniet al geruime tijd grote populariteit onder jongeren. Zo scoort de partij ook bij de scholierenverkiezingen regelmatig hoog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Wilders zich richt op deze jonge kiezersgroep door campagne te voeren op een voor hen vertrouwde locatie.

Gunstige voorspellingen

Volgens de laatste peilingen staat de PVV er gunstig voor in de aanloop naar de verkiezingen. De partij wordt met afstand de grootste in Nederland, wat aangeeft dat de boodschap van Wilders aanslaat bij een groot deel van de bevolking.

Stichting Vrienden van de PVV

De Stichting Vrienden van de PVV, gevestigd op Binnenhof 1 in Den Haag, ondersteunt de campagne van de partij door middel van donaties. Bankgegevens: NL05INGB0005696035.

Conclusie

De campagne van Geert Wilders op de Haagse Markt is een strategische zet om de steun van jongere kiezers te winnen. Met de gunstige peilingen en de steun van de Stichting Vrienden van de PVV is de partij optimistisch over de uitkomst van de verkiezingen.


Comments